Söndag 24 juli

Byvandring kl.14.00:
Drygt 20 år sedan Thorsten Björneke guidade uppdaterar vi minnen och gör vi en ny vanding genom Kolstadbyn.
Samling vid brunnen, sedan genom byn, ned Smedgatan, tvärs över till Kyrkgatan där vi avslutar med
Bykaffe kl. 15.00:
För 11:e året i följd gemensamt kaffe. Detta år hos familjen Staf, Kolstad Kyrkgata 49. Meddag som vanligt eget bröd.

Alla Kolstadvänner välkomna!

4 tankar på “Söndag 24 juli”

 1. Kära Kolstadvänner!
  Tyvärr kunde jag inte vara med på byvandringen. Den blev mycket uppskattad har jag erfarit. Nu är min angelägna fråga:var ska bykaffet vara nästa sommar???Hoppas att någon är intresserad att ordna ett sådant. En trevlig sommartradition,eller hur? Fortsatt trevlig sommar önskar Marie-Louise Elmqvist.

  Svara
 2. Hej Marie-Louise och andra Kolstadvänner.
  Verkligen roligt så många kom på byvandringen. Mer än dubbelt upp vad jag räknat med. Borde varit två guider. Hade tänkt en promenad med dialog men det blev mest envägs. Förhoppningsvis var det en del samtal fast de inte nådde mina öron. En del frågor hörde jag och tänker återkomma till här på hemsidan när höstmörkret börjar lägga sig. Än är det sommar. Åsa blev också överraskad av bykaffets storlek och det tog en del tid innan det var bryggt åt alla. Verkade vara glad stämning ändå. Glömde tyvärr av den centrala frågan om överlämnande av budkavlen. Kanske borde vi ha en fysisk sådan som påminnelse? Givetvis skall vi hålla traditionen vid liv. Finns det foton från vandring och kaffe? Jag tyckte mig se en del kameror i aktivitet. Vore roligt att komplettera tidigare galleri. mvh Olle Staf

  Svara
  • Hej!
   Jag var en av de som tog lite bilder. Jag har en 5-6 stycken jag kan lägga över, men vet inte hur den funktionen ser ut på sidan. Maila mig annars en mailadress så skickar jag dem den vägen.
   Hälsningar
   Lars-Åke Wigelius, Fårhagsgatan 7

   Svara

Lämna en kommentar